Aanhanger Verlichting

Aanhanger verlichting

Bent u op zoek naar aanhanger verlichting? Werkenbijlicht kan alle verschillende soorten aanhanger verlichting leveren, zoals achterlichten, markeringsverlichting, breedtelampen en kentekenverlichting.

Waarop letten bij aanschaffen aanhanger verlichting?

Alle producten die u in onderstaande categorieën vindt zijn geschikt voor aanhangers. Bij het bestellen van aanhanger verlichting is het belangrijk om te letten op voltage. Let erop dat u altijd lampen bestelt van 12 volt. In ons assortiment vindt u ook lampen van 24 volt. Deze lampen zijn geschikt voor vrachtwagens, trucks en trailers.

Verschillende soorten aanhanger verlichting

Voor aanhanger verlichting bent u bij Werkenbijlicht aan het juiste adres. De categorieën die u op deze pagina kunt vinden zullen wij kort toelichten.

Aanhanger achterlichten

Op zoek naar een achterlicht, doordat je achterlicht kapot is gegaan of je het oude licht wil vervangen? In ons assortiment zijn achterlichten te vinden in LED en gloeilamp achterlichten. Wij raden aan om te kiezen voor LED achterlichten, vanwege de hoge lichtopbrengst en zuinige energiekosten. Daarnaast kunt u bij ons ook losse glazen of beschermers voor achterlichten vinden.

Aanhanger werklampen

Een werklamp is ideaal om te gebruiken voor het werken met een aanhanger in het donker. Denk bijvoorbeeld aan het laden en lossen. U kunt direct de werklamp inschakelen, zo kunt u veilig en verlicht aan het werk. Daarnaast is het ook handig om een werklamp in te schakelen tijdens het koppelen van de aanhanger.

In sommige gevallen mag een werklamp ook als achteruitrijlicht gebruikt worden. Hiervoor dient er een speciaal keurmerk op de werklamp te zitten, zoals bij de CRK2-AR werklamp. Deze lamp hoeft geen aparte schakelaar te hebben en mag direct worden ingeschakeld als het voertuig in de achteruit gezet wordt.

Aanhanger markeringslampen

Markeringslampen zijn ideaal om een lang voertuig, zoals auto + aanhanger extra zichtbaarheid te geven. Markeringslampen zijn de kleine lichtpuntjes die je ziet op de weg ’s nachts. Wij onderscheiden drie verschillende soorten markeringslampen; voormarkering, zijmarkering en achtermarkering.

Mistlampen voor de aanhanger

Mistlampen voor de aanhanger. Dit zijn allemaal mistlampen voor achter de aanhangwagen. Ideaal bij slechte weersomstandigheden om extra zichtbaarheid te creëren. Een mistlamp achter mag gevoerd worden bij een zicht van minder dan 50 meter.  

Achteruitrijlichten

Naast de werklampen voor de aanhanger, bieden wij ook losse achteruitrijlichten voor de aanhanger. Deze achteruitrijlichten mogen direct aangaan, wanneer de auto in de achteruit gezet wordt. Veel van deze lampen zijn multivolt en dus bruikbaar voor de aanhanger.

Neem contact op met de klantenservice

Komt u er niet helemaal uit of heeft u aanvullende vragen over onze producten? Onze klantenservice staat u graag te woord. Onze expert kan u met alle verlichtingsvragen helpen. Daarnaast kunnen wij u helpen om te zoeken naar een alternatief passend product of een prijsaanvraag bij meer dan 10 stuks.
 


Laatst bekeken producten

Kies voor DHL of DPD
Gratis verzending v.a. ā‚¬150,-
Grote Eigen Voorraad
Snelle levering!
Veilig betalen
Ook achteraf via Klarna
+35.000 tevreden klanten
Beoordelen ons met een 9.4