Achterlichten

LED achterlichten 

Bent u het vervangen van die gloeilampen zat en heeft u altijd problemen met de verlichting op uw aanhanger of voertuig? Kies dan voor onze hoge kwaliteit LED achterlichten van Horpol, Fristom of Dasteri.

Voordelen LED achterlichten

  • Eenvoudig 1-op-1 uitwisselbaar met uw oude lampunit
  • Bij ons minimaal 2 jaar garantie
  • Veel langere levensduur
  • Alle LED Achterlichten zijn ECE goedgekeurd

Werkenbijlicht levert uitsluitend LED achterlichten van Europese fabricaat met een zeer lange levensduur. Alle achterlichten hebben een Europese E-keur, voldoen aan de EMC-richtlijnen en zijn aan te sluiten op zowel 12V als 24V (10-30V multivolt).

Van gloeilamp- naar LED achterlichten

LED achterlichten maken het af, ze zijn namelijk mooi vormgegeven en worden steeds vaker toegepast tijdens de eerste montage op een voertuig en aanhanger. Vervangen lastig? In de praktijk valt dit reuze mee. Heeft u een bestaand Aspöck, Radex, Geka of Jokon kabelboom onder de aanhanger zitten? Wij kunnen alle achterlichten voorzien van de juiste connector. Er hoeft dan hooguit nog een gat te worden geboord. Zo gefikst! Wilt u ook de bekabeling vervangen? Bekijk dan onze kant-en-klare kabelsets.

Wij leveren alle soorten LED achterlichten

Ons assortiment achterlichten is ontzettend groot. Bij ons zijn alle achterlichten verkrijgbaar. Veel units zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met diverse lichtfuncties, welke we hieronder hebben opgesomd. Het is verplicht een driehoek reflector te plaatsen bij alle getrokken rollend materieel.

  1. Achterlicht, remlicht en richtingaanwijzer (minimale verplichte functies);
  2. Achterlicht, remlicht, richtingaanwijzer en geïntegreerde driehoek reflector. Met name de iets grotere rechthoekige lamp-units;
  3. Achterlicht, remlicht, richtingaanwijzer, geïntegreerde driehoek reflector + mistlamp en/of achteruitrijlicht. Veelal gebruikt op aanhangwagens met een 13-polige stekker i.v.m. extra lichtfunctie;
  4. Het is altijd mogelijk ongeacht het systeem om extra markeringslampen te plaatsen;
  5. Extra verlichting op uw voertuig nodig? Bekijk ons ruime assortiment aan LED werklampen.

Bekijk al onze LED achterlichten in deze categorie.

Led achterlichten storing

Nagenoeg alle auto’s met een 13-polige stekker zijn voorzien van een canbus systeem. Doordat LED verlichting maar een fractie van het stroomverbruik vraagt vergeleken met een traditionele achterlamp, denkt het voertuig dat er geen achterlicht geplaatst zit. Hierdoor kan het voorkomen dat de LED verlichting (te snel) gaat knipperen. Bij auto’s met een 7-polige stekker komt dit minder voor, deze (oudere) auto’s werken namelijk niet altijd met een canbus systeem. Met name de richtingaanwijzer is storingsgevoelig. Bekijk hier alle aanhanger stekkers.

Plaats deze LED module tussen de plus draad van de richtingaanwijzer. Verkrijgbaar in 12V of 24V uitvoering. In 90% van de gevallen is hiermee het probleem opgelost. De module laat de auto-computer denken dat er een normale gloeilamp gebruikt wordt.

Werkenbijlicht is uw leverancier in voertuigverlichting

Is uw bedrijf op zoek naar een betrouwbare verlichtingsleverancier voor uw wagenpark? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen vaste afnemers interessante inkoopcondities bieden. Wij leveren snel, uit eigen voorraad verlichting en alle aanverwante artikelen. Verlichting op maat bestellen? Onze medewerkers kunnen alle lampen voorzien van de juiste connector. Op deze manier ontzorgen wij u op het gebied van verlichting. Wij nodigen u uit om zaken met ons te doen. Bel voor vragen of advies naar 074 357 4398 of stuur een mail naar info@werkenbijlicht.nl. Meer dan tien stuks bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte voor LED achterlichten aan bij ons!

Veelgestelde vragen

ā–ŗ Waarom kiezen voor LED achterlichten?

LED achterlichten geven uw voertuig, aanhanger of trailer een moderne uitstraling en zijn bovendien veel energiezuininger. Verder zijn ze aan te sluiten op zowel 12v als 24v voertuigen. Bovendien zijn de LED achterlichten van Werkenbijlicht ook IP67 waterdicht.

ā–ŗ Hoe snel versturen jullie LED Achterlichten?

Wanneer u LED Achterlichten voor 17:00 uur besteld in de webshop van Werkenbijlicht dan ontvangt u uw bestelling de volgende dag in Nederland en België. Levering is gratis vanaf 150 euro. Daaronder slechts 6,95 euro.

ā–ŗ Waarom online bestellen bij Werkenbijlicht.nl?

Werkenbijlicht levert hoge kwaliteit verlichting tegen scherpe prijzen. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Voor 17:00 besteld? Dan ontvang u uw bestelling binnen de volgende werkdag. Toch andere LED achterlichten nodig? U kunt eenvoudig uw bestelling binnen 14 werkdagen retourneren.


Laatst bekeken producten

Kies voor DHL of DPD
Gratis verzending v.a. ā‚¬150,-
Grote Eigen Voorraad
Snelle levering!
Veilig betalen
Ook achteraf via Klarna
+35.000 tevreden klanten
Beoordelen ons met een 9.4