LED Lightbars

Ongetwijfeld kent u LED bars vanuit de rally sport en de Dakar: die brede mooie verlichting bovenop de wagens. Goede verlichting bij hoge snelheden is vanzelfsprekend van groot belang. Ook zijn er steeds meer professionele gebruikers die gebruikmaken van LED bars. Doordat de ledbars aan kunnen worden gesloten op 12V en 24V zijn ze breed inzetbaar op zowel tractoren, 4x4 auto's, en trucks. Onze LED bars zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Zo heeft u de keuze uit een verstraler, breedstraler of een combi. Bij Werkenbijlicht.nl profiteert u van de volgende voordelen wat betreft onze LED bars:
 
  • Keuze is reuze door ons brede assortiment 
  • Verkrijgbaar met Epistar, Cree of Osram led chips
  • Tot wel 5 jaar garantie op de Osram ledbars


Voordelen LED bars versus traditionele lampen

Wat zijn de voordelen van LED bars als u dit vergelijkt met traditionele lampen. We noemen drie belangrijke voordelen van deze lichtbron:
  • Beter schokbestendig door gebruik van minder kwetsbare materialen
  • Langere levensduur waardoor u minder vaak hoeft te vervangen
  • Energiezuinig en de beste prijs-lichtopbrengst verhouding

Kiezen voor Werkenbijlicht

Werkenbijlicht.nl is een aanbieder van verschillende soorten LED bars. De ene ledbar is de andere niet. Naast verschil in maten, heeft u bijvoorbeeld de keuze in wattage en bevestigingssystemen. Het is daarom wijsheid om u goed in te lezen of u te laten adviseren door een van onze medewerkers. Wij staan te allen tijde klaar om u te voorzien van het beste advies de ledverlichting die u zoekt.

Het bieden van duidelijke service bieden, daar hechten wij veel waarde aan. Dit houdt in dat wij over goede productbeschrijvingen beschikken, minimaal twee jaar garantie geven op bijna alle lampen en dat alles tegen eerlijke prijzen aanbieden. Uiteraard hoort hier een razendsnelle levering bij. Bestelt u een product vandaag voor 17:00 uur? Dan is de kans groot dat u het morgen al in huis heeft!

Bekijk onze LED bars in de showroom!

Vindt u het ingewikkeld om vanaf uw computer de juiste ledbar te kiezen? Dat vinden wij heel begrijpelijk! Een veel beter beeld krijgt u van onze LED bars wanneer u ze in het echt ziet. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Hengelo. Is het voor u niet mogelijk om naar Hengelo te komen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.