Werkenbijlicht is uw aanspreekpartner voor alle Wesem artikelen. Wesem biedt hoge kwaliteit verlichtingsartikelen voor een concurrerende prijs welke ook in het OEM-segment niet onopgemerkt is gebleven. Denk hierbij aan populaire producten zoals LED Werklampen, koplampen en verstralers.
Wesem is een Europese fabrikant in verlichting voor de agrarische- en transportsector. Alle producten worden volgens de ISO 9001 normering geproduceerd.

Bekijk hier de online Wesem catalogus. Product gevonden? Stuur ons een bericht en u ontvangt van ons een prijsopgave en verwachte levertijd.Werkenbijlicht als uw toeleverancier voor alle Wesem producten

Wij zijn uw aanspreekpunt voor de Benelux. Wij zijn voorraadhoudend leverancier die via onze webshop levert aan bedrijven en particulieren.

Bent u wederverkoper, producent, machinebouwer of grootverbruiker? Neem contact met ons op middels dit offerteformulier om een scherp aanbod te ontvangen. Voor al onze vaste klanten houden wij een minimum voorraad aan waardoor wij snel na opdrachtbevestiging kunnen uitleveren.

Met jarenlange ervaring in de verlichting branche kunnen wij u goed adviseren over Wesem verlichting. Door de jaren heen groeit ons klantenbestand gestaag met bedrijven die ervoor hebben gekozen hun voertuigen, trailers en machines standaard uit te voeren met deze verlichting.

Alle producten op onze website zijn voorraadartikelen. Bent u op zoek naar een specifiek Wesem artikel? Neem dan contact met ons op. Wij hebben een regelmatige aanvoer van voorraad waardoor wij specifieke producten op korte termijn kunnen leveren.

Download hier online de Wesem catalogus

Plaats vandaag nog uw order online in onze webshop of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft of Wesem producten of een netto prijs wilt ontvangen. Wij nodigen u uit zaken met ons te doen!


Interessant voor jou