Wesem

Werkenbijlicht is officieel Wesem distributeur

Wij zijn uw aanspreekpartner voor alle Wesem artikelen. Wesem biedt hoge kwaliteit verlichtingsartikelen voor een concurrerende prijs welke ook in het OEM-segment niet onopgemerkt is gebleven. Denk hierbij aan populaire producten zoals LED Werklampen, koplampen en verstralers.
Wesem is een Europese fabrikant in verlichting voor de agrarische- en transportsector. Alle producten worden volgens de ISO 9001 normering geproduceerd.
Bekijk hier alle producten op de website van Wesem 
Vind u het Wesem artikel niet bij ons op de website? Stuur ons een bericht en u ontvangt van ons een prijsopgave met daarbij de verwachte levertijd.

Werkenbijlicht is uw toeleverancier voor alle Wesem producten

Wij zijn distributeur voor de regio Benelux. Wij zijn voorraadhoudend leverancier die levert aan bedrijven en particulieren.

Bent u wederverkoper, producent, machinebouwer of grootverbruiker? Neem contact met ons op middels ons B2B formulier om een scherp aanbod te ontvangen. Voor al onze vaste klanten houden wij een minimum voorraad aan waardoor wij snel na opdrachtbevestiging kunnen leveren.

Met jarenlange ervaring in de verlichting branche kunnen wij u goed adviseren over Wesem verlichting. Door de jaren heen groeit ons klantenbestand gestaag met bedrijven die ervoor hebben gekozen hun voertuigen, trailers en machines standaard uit te voeren met de kwaliteitsverlichting van Wesem.

Alle producten op onze website zijn voorraadartikelen. Bent u op zoek naar een specifiek Wesem artikel? Neem dan contact met ons op. Wij hebben een regelmatige aanvoer van voorraad waardoor wij specifieke producten op korte termijn kunnen leveren.

Download hier online de Wesem catalogus

Plaats vandaag nog uw order online in onze webshop of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over Wesem producten of een netto prijs wilt ontvangen. Wij nodigen u uit zaken met ons te doen!


Laatst bekeken producten

Kies voor DHL of DPD
Gratis verzending v.a. ā‚¬150,-
Grote Eigen Voorraad
Snelle levering!
Veilig betalen
Ook achteraf via Klarna
+35.000 tevreden klanten
Beoordelen ons met een 9.4