LED Mistlamp bestellen

Wanneer u op de weg bent is veiligheid het allerbelangrijkste. De eerste stap naar veilig verkeer is goede zichtbaarheid voor alle weggebruikers. Ook in omstandigheden die niet voorzien zijn is veiligheid belangrijk. Daarom kunt u bij Werkenbijlicht ook mistlampen bestellen, om uw zichtbaarheid te garanderen.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
more_horiz
shopping_cart

LED Mistlamp 9-33V

Led mistlamp hamburger model met rode lens. Voltage 9-33V. Diameter 95mm....

24,50

excl. btw

29,65

incl. btw
more_horiz
shopping_cart

LED Mistlamp rond 9-33V

Ronde led mistlamp met rode lens geschikt voor voltages tussen 9 en 33 Volt....

23,90

excl. btw

28,92

incl. btw
more_horiz
shopping_cart

LED mistlamp rond 9-33V

Ronde led mistlamp model hamburger. Voltage 9-33V. Diameter 140mm. Dikte...

25,58

excl. btw

30,95

incl. btw
more_horiz
shopping_cart

LED mistlamp rond 9-33V

Led mistlamp rond hamburger model. Verkrijgbaar met transparante of rode...

29,71

excl. btw

35,95

incl. btw
more_horiz
shopping_cart

LED Mistlamp voorkant

Verstelbare led mistlamp ter bevestiging aan voorkant. Voltage 10-30V....

67,73

excl. btw

81,95

incl. btw

Wanneer mag je LED mistlampen gebruiken?

Of je je LED mistlamp voor of achter mag gebruiken hangt af van het aantal meters wat je nog zicht hebt. Een LED mistlamp voorkant mag gebruik worden met een zicht van minder dan 200 meter. De voorlamp geeft witte of gele lichtstraling af. Daarnaast mag u het dim licht of stadslicht ook gebruiken. Wanneer u buiten de bebouwde kom rijdt, mag u ook nog eens het grote licht gebruiken.

Een LED mistlamp voor de achterkant mag u gebruiken bij een zicht van minder dan 50 meter. Het mistachterlicht is een erg scherp en fel rood licht en mag daarom alleen gebruik worden bij dichte mist. Ook bij hevige regenval of andere omstandigheden mag de mistverlichting niet gebruikt worden, omdat de achterligger door de mistlamp verblind wordt. Ook als men bij file of zware sneeuwval in een langzaam rijdende file komt moet het licht worden uitgeschakeld om verblinding te voorkomen.

Een mist voorlicht is niet verplicht, maar een mistachterlicht is wel verplicht. Bij aanhangwagens en caravans bevindt het mistachterlicht zich in het midden of links aan de achterzijde van het voertuig.  

Assortiment Werkenbijlicht LED Mistlampen

Onze LED mistlamp voor de voorzijde is geschikt voor alle voertuigen, waaronder de auto. Onze LED mistlampen voor de achterkant zijn niet geschikt voor de auto. We hebben hier verschillende mist achterlichten voor trucks, tractoren, aanhangers en trailers. Al onze mistverlichting is ECE goedgekeurd en voldoet dus aan alle veiligheidseisen.

LED Mistlamp bestellen?

Wil je onze mistverlichting bestellen? Voor 17:00 besteld, wordt dezelfde dag nog naar u verzonden. De volgende dag kunt u onze producten verwachten, afhankelijk van onze voorraad. Daarnaast bent u altijd welkom in onze showroom in Hengelo. Wij zijn dagelijks tot 18:00 open en helpen u graag met uw verlichtingsvraag.
 


Interessant voor jou