230V Verlichting

230 volt LED Verlichting

Wij hebben ruime ervaring met het vervangen van oude armaturen voor energiebesparende led verlichting. Wanneer uw bedrijf meer dan 50.000 kWh energie op jaarbasis verbruikt wordt u geacht om van de overheid met een plan te komen om energie te gaan besparen. Door LED verlichting te plaatsen voldoet u aan de eisen en bovendien heeft u meer licht tegen veel lagere energiekosten!

230V LED Bouwlampen

Bouwlampen zijn perfect geschikt om onder andere magazijnen, hallen of erven te verlichten. Daarnaast is de verlichting geschikt om uw huis, bedrijfspand of boerderij van licht te voorzien van extra veiligheid. De bouwlampen zijn te verkrijgen in meerdere wattages: 50 watt, 90 watt en 180 watt. Deze bouwlampen hebben allemaal een goede garantieregeling.

LED TL Buizen

Op TL Buizen kan erg gemakkelijk geld worden bespaard. De nieuwere TL Buizen van Philips zijn energiezuinig en erg gemakkelijk te monteren. We hebben TL buizen in verschillende kleurtemperaturen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimten. Een TL buis voor een kantoor, moet namelijk ander licht hebben dan in een loods. U kunt bij ons kiezen voor lampen van 3000, 4000 en 6000 kelvin.

LED TL Armaturen

Deze IP65 (spat)waterdichte armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor LED TL buizen en zijn ontworpen volgens strenge richtlijnen. Bij ons bestel je eenvoudig een enkelvoudig armatuur voor een enkele LED TL lamp maar ook een een dubbel armatuur waarin twee LED TL buizen geplaatst kunnen worden. Deze armaturen in combinatie met onze LED buizen staan garant voor de hoogste energiebesparing en langste levensduur.

LED Highway Halstralers

Werkenbijlicht levert uitsluitend led highbay lampen van de hoogste kwaliteit en standaard met 5 jaar garantie. Onze halstralers worden ook wel UFO lampen, magazijnverlichting of bedrijfshal verlichting genoemd. Onze LED halstralers zijn uitermate geschikt om een stal, hal, magazijn, werkplaats, loods of fabriek mee te verlichten.

Statief LED Bouwlampen

Onze bouwlampen op statief zijn enkel van uitstekende kwaliteit met een minimale garantie van 3 jaar. De LED bouwlampen hebben een erg lange levensduur van wel liefst 25.000 uur per lamp. Doordat de bouwlampen ook IP65 waterdicht zijn, kunnen ze ook gebruikt worden in de regen.


Laatst bekeken producten

Kies voor DHL of DPD
Gratis verzending v.a. ā‚¬150,-
Grote Eigen Voorraad
Snelle levering!
Veilig betalen
Ook achteraf via Klarna
+35.000 tevreden klanten
Beoordelen ons met een 9.4