filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Veilig werken langs de weg. Wij van Werkenbijlicht zorgen ervoor dat u gezien wordt. Onze signaleringsverlichting zijn toepasbaar op vele soorten voertuigen. In ons assortiment vindt u onder andere: zwaailampen, flitsers en montagebenodigdheden. Alle LED verlichting is aan te sluiten op zowel 12V als 24V (10-30V DC multivoltage).
Onze producten zijn voorzien van een officiële ECE, R10 en R65 certificering. Voert u wegwerkzaamheden uit? Dan is gebruik langs de openbare weg toegestaan.
Onderstaande producten zijn van een professionele kwaliteit. Wilt u meer info? Neem dan contact met ons op.


Weergave:
 

LED flitsers

LED flitsers op 12V en 24V maken het mogelijk om veilig langs de weg te kunnen werken. Wij leveren uitsluitend oranje (amber) kleurige flitsers met daarbij alle officiële documenten voor gebruik op de openbare weg.
Onze signalering flitsers leveren wij standaard met een lange kabel zodat het aansluiten op uw auto een stuk eenvoudiger wordt gemaakt.

LED zwaailamp

Werkenbijlicht heeft een ruim aanbod zwaailampen voor uw auto, truck of trekker. Wij leveren tevens de benodigde montagesteunen direct uit voorraad. Wilt u meer info over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door ons een mailtje te sturen of door ons te bellen.