Markeringslampen

Markeringslampen

Markeringslampen zijn bedoelt om de contouren van een voertuig of trailer te markeren. Dit kan met markeringslampen, breedtelampen of met markeringstape. Alle producten in deze categorie zijn ECE-goedgekeurd en voldoen dus aan alle Europese eisen.

Markeringslampen worden op veel verschillende voertuigen gebruikt met verschillende voltages. Vrachtwagens maken gebruik van 24 volt, trailers en aanhangers van 12 volt. Door het plaatsen van een markeringslamp ben je 24 uur per dag goed zichtbaar op de weg.

Er zijn drie verschillende markeringslampen te onderscheiden, namelijk voor-, zij- en achtermarkeringslampen. Welke markeringslamp je mee te maken hebt kan je zien aan de kleur. De voormarkering is wit, de zijmarkering is oranje van kleur en de achtermarkering is rood van kleur. Ons aanbod bestaat uit een groot assortiment markeringslichten met daarbij alle benodigde accessoires zoals bijbehorende kabelverbindingen, connectoren, etc. Onze markeringslampen maken gebruik van LED technologie, hierdoor kunt u maar liefst 80% aan energie besparen t.o.v. de oude gloeilamp markeringslichten.

Breedtelampen

Breedtelampen zijn ervoor gemaakt om de breedte van voertuigen aan te geven. De breedtelampen zijn geschikt voor zowel 12 als 24 volt. De breedtelampen zijn daarom geschikt voor alle soorten voertuigen. Het voltage heeft niets te maken met de lichtopbrengst, deze is bij beide voltages gelijk.

Markeringstape

Markeringstape of reflectietape zorgt voor extra zichtbaarheid. Ook de markeringstape is verkrijgbaar in 3 kleuren: wit (voormarkeringstape), oranje (zijmarkeringstape) of rood (achter markeringstape). Markeringstape dient gebruikt te worden bij een vrachtwagen, trailer, aanhangers en opleggers met een gewicht van 7.500 kg of hoger.

Markeringsverlichting bestellen bij Werkenbijlicht.nl?

Markeringsverlichting van Werkenbijlicht.nl is ruim op voorraad en kunnen we daarom snel versturen vanaf ons magazijn in Hengelo. Naast de mogelijkheid om uw bestelling online bestellen kunt u de markeringslampen ook ophalen en bekijken in onze showroom in Hengelo. Mocht u er niet helemaal uit komen is het altijd mogelijk om telefonisch advies te krijgen over onze producten.


Laatst bekeken producten

Kies voor DHL of DPD
Gratis verzending v.a. ā‚¬150,-
Grote Eigen Voorraad
Snelle levering!
Veilig betalen
Ook achteraf via Klarna
+35.000 tevreden klanten
Beoordelen ons met een 9.4