Aanhanger mistlamp

Veiligheid is erg belangrijk in alle weersomstandigheden. Om ook bij mist goed zichtbaar te zijn met de aanhanger biedt Werkenbijlicht mistlampen voor de aanhanger aan. Hieronder kunt u meer lezen over wanneer mistlampen gevoerd mogen worden en welke mistlampen wij in ons assortiment hebben.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
more_horiz
shopping_cart

LED mistlamp rond 9-33V

Ronde led mistlamp model hamburger. Voltage 9-33V. Diameter 140mm. Dikte...

25,58

excl. btw

30,95

incl. btw
more_horiz
shopping_cart

LED Mistlamp 9-33V

Led mistlamp hamburger model met rode lens. Voltage 9-33V. Diameter 95mm....

24,50

excl. btw

29,65

incl. btw
more_horiz
shopping_cart

LED Mistlamp rond 9-33V

Ronde led mistlamp met rode lens geschikt voor voltages tussen 9 en 33 Volt....

23,90

excl. btw

28,92

incl. btw
more_horiz
shopping_cart

LED mistlamp rond 9-33V

Led mistlamp rond hamburger model. Verkrijgbaar met transparante of rode...

29,71

excl. btw

35,95

incl. btw

Wanneer mag je mistlamp voeren?

Of je je LED mistlamp voor of achter mag gebruiken hangt af van het aantal meters wat je nog zicht hebt. Een LED mistlamp voor de achterkant mag u gebruiken bij een zicht van minder dan 50 meter. Het mistachterlicht is een erg scherp en fel rood licht en mag daarom alleen gebruik worden bij dichte mist. Ook bij hevige regenval of andere omstandigheden mag de mistverlichting niet gebruikt worden, omdat de achterligger door de mistlamp verblind wordt. Ook als men bij file of zware sneeuwval in een langzaam rijdende file komt moet het licht worden uitgeschakeld om verblinding te voorkomen.

Een mist voorlicht is niet verplicht, maar een mistachterlicht is wel verplicht. Bij aanhangwagens en caravans bevindt het mistachterlicht zich in het midden of links aan de achterzijde van het voertuig. 

Mistlamp bestellen voor aanhanger

Mistlampen zijn verkrijgbaar in verschillende voltages. De meeste mistlampen die wij aanbieden zijn multivolt van 10 – 30 volt. Dit houdt in dat de lampen bruikbaar zijn voor alle voertuigen tussen de 10 en 30 volt. Deze mistlampen zijn ook te gebruiken voor aanhangers. Een aanhanger heeft namelijk lampen nodig van 12 volt.

Assortiment Werkenbijlicht LED mistlampen aanhanger

Onze LED mistlamp voor de voorzijde is geschikt voor alle voertuigen, waaronder de auto. Onze LED mistlampen voor de achterkant zijn niet geschikt voor de auto. We hebben hier verschillende mist achterlichten voor trucks, tractoren, aanhangers en trailers. Al onze mistverlichting is ECE goedgekeurd en voldoet dus aan alle veiligheidseisen.

Multifunctionele achterlichten

Bij Werkenbijlicht verkopen we alleen A-kwaliteit achterlichten. Achterlichten zijn vaak multifunctioneel, met daarin soms een mistlamp. Als u op zoek bent naar een mistlamp is een multifunctioneel achterlicht een interessant alternatief. Deze multifunctionele achterlichten beschikken allemaal over een mistlamp en zijn geschikt voor een aanhanger. U kunt hier ook verder filteren op een bepaalde vorm of aansluiting van het achterlicht.

LED Mistlamp bestellen?

Wilt u onze mistverlichting bestellen? Voor 17:00 besteld, wordt dezelfde dag nog naar u verzonden. De volgende dag kunt u onze producten verwachten, afhankelijk van onze voorraad. Daarnaast bent u altijd welkom in onze showroom in Hengelo. Wij zijn dagelijks tot 18:00 open en helpen u graag met uw verlichtingsvraag.
 


Interessant voor jou