Verloopstekker aanhanger

Welke verloopstekker heb ik nodig?

  1. Bepaal of u een 7-polige of 13-polige aansluiting op uw auto heeft. 
  2. Heeft u een 13-polige aansluiting op uw auto maar heeft uw aanhanger een 7-polige stekker? Dan kiest u de 13-7 verloopstekker.
  3. Heeft u een 7-polige aansluiting op uw auto maar uw aanhanger een 13 polige stekker? Dan kiest u de 7-13 verloopstekekker.

 Weergave:
 


Bezig met laden...
more_horiz

Verloopstekker 7 > 13 polig

Van 7-polige auto naar 13-polige aanhanger/caravan verloopstekker

4,92

excl. btw

5,95

incl. btw
more_horiz

Verloopstekker 13 > 7 polig

Van 13-polige auto naar 7-polige aanhanger/caravan verloopstekker

4,92

excl. btw

5,95

incl. btw

Bent u op zoek naar verloopstekkers en adapters voor uw aanhanger? Werkenbijlicht.nl biedt in haar assortiment verloopstekkers van 7-polig naar 13-polig en andersom aan. 

7-polig naar 13-polig

Deze verloopstekkers zorgen er voor dat er op een 7-polige aansluiting een 13-polige stekker aangesloten kan worden. Let er op dat alleen de functies van de 7-polige stekker behouden blijven.

13-polig naar 7-polig

Deze verloopstekker zorgt er voor dat u op een 13-polige aansluiting een 7-polige stekker kunt aansluiten. Houd er rekening mee dat alleen de 7-polige functies zullen werken.

Bij Werkenbijlicht.nl profiteert u van de volgende voordelen wat betreft onze aanhanger verloopstekkers:

  • Volledige productinformatie en persoonlijk advies
  • Duurzame verloopstekkers tegen scherpe prijzen 
  • Razendsnelle bezorging

 

Aansluitschema voor aanhangers

Wat is het verschil tussen een 7-polige en een 13-polige aansluiting? Bekijk de verschillende aansluitschema’s op onze website en ontdek welk systeem u nodig heeft. Ook leggen we hier uit dat het gerucht over de ‘oude’ versus ‘nieuwe’ aansluitsystemen verkeerd is. Voor elke aansluiting is een oplossing. Werkenbijlicht.nl adviseert u graag hierover.

Verloopstekker online bestellen

Koop uw verloopstekkers vandaag nog online vanaf de bank en in alle waarschijnlijkheid heeft u deze morgen al in huis. Ideaal, want dat betekent dat u dan direct de verloopstekker kan monteren. Werkenbijlicht.nl biedt verder nog drie extra voordelen:

✔ Uitsluitend A-merken
✔ Meer dan 10 stuks bestellen? Wij maken graag voor u een scherpe prijsopgave. Direct offerte aanvragen?
✔ Uw vraag snel beantwoord

Bij Werkenbijlicht kunt u terecht voor aanhanger verlichting van de bekendste merken zoals Dasteri, Aspöck en Hella. U kunt op deze informatiepagina lezen hoe u een aanhanger verloopstekker aansluit.


Interessant voor jou