LED Markeringslampen

LED Markeringslampen

Markeringslampen zie je overal. Op een vrachtwagen (24 volt), trailer of aanhanger (12 volt). Ze geven de contouren van een voertuig weer. Het zijn die schitterende lichtpuntjes die je ’s avonds bijvoorbeeld ziet op een vrachtwagen. Door markeringslampen te plaatsen ben je overdag en ‘s nachts zichtbaar voor medeweggebruikers. Het verhoogt de veiligheid voor jezelf als chauffeur, maar ook voor anderen. Ons aanbod bestaat uit een groot assortiment markeringslichten met daarbij alle benodigde accessoires zoals bijbehorende kabelverbindingen.

Voordelen LED markeringslampen:

  • Lange levensduur
  • Compact, robuust en IP67 waterdicht
  • Leverbaar met geïntegreerde reflector
  • Veel modellen zijn 10-30 volt multivolt
  • E-gekeurd
  • EMC-ontstoord

U bespaart maar liefst 80% energie door de oude gloeilamp markeringslichten te vervangen voor onze nieuwste LED markeerverlichting. Bij ons kunt u terecht voor alle vragen rondom verlichting. Ons aanbod bestaat onder ander uit de volgende topmerken: Dasteri, Fristom en Horpol. Door voor onze hoge kwaliteit verlichting te kiezen bespaart u enorm op de vervangingskosten!

Totaalleverancier van LED verlichting

Wij maken het voor u als klant makkelijk. Werkt u in de voertuig- of carrosseriebouw? Vraag dan eens naar onze verlichting-op-maat-service. Wij ontzorgen u op het gebied van voertuigverlichting. Zo kunnen wij alle verlichting zoals markeringslichten voorzien van een langere kabel of een specifieke connector. Zo bespaart u veel kosten! Gaat u binnenkort een nieuw voertuig opbouwen? Wij komen graag bij u langs op locatie om alles door te nemen. Als voorraadhoudend totaalleverancier leveren wij snel, tegen scherpe prijzen uitsluitend hoogwaardige voertuigverlichting.

Soorten markeringslampen

Er zijn verschillende soorten markeringslampen, volgende de wegenverkeerswet zijn er een drietal varianten.

Verschil markeringslichten voor aanhangwagen of truck

De markeringslampen worden overal op toegepast. Er is dus geen speciale truck markeringslamp. Houd bij aanschaf rekening met het voltage van 12V of 24V. Elke soort heeft zijn eigen kleur. Het is officieel dus niet toegestaan om groene of blauwe markeringslampen te plaatsen. Dit heeft te maken met het feit dat een te grote variatie in verlichting ontstaat op de weg. De overheid wil voorkomen dat er rijdende kerstbomen vol lampjes de weg op gaan. Let er maar eens op wanneer je in de auto rijdt in het donker, de tegemoetkomende reflectorpaaltjes (rechts) zijn altijd rood, kijk je vervolgens in de spiegel dan zijn ze wit. Er zit overal eenheid in.

Ruim aanbod markeringslichten

Werkenbijlicht levert alle veelvoorkomende markeringslichten direct uit eigen voorraad. Ben je op zoek naar LED zijmarkeringslichten voor een aanhanger, vrachtwagen of trailer? Dan ben jij hier op de juiste plek. Wij zijn de specialist in werk- en voertuigverlichting. Bekijk je liever eerst de producten voordat je ze online bestelt? Bezoek dan onze showroom aan de Hassinkweg 31 in Hengelo.
Of je nu op zoek bent naar slechts één markeringslicht of een veelvoud hiervan. Wij leveren direct aan bedrijven zoals dat van u maar ook aan particuliere eindgebruikers. Vraag een offerte op wanneer u grotere hoeveelheden wilt bestellen. Werkenbijlicht voor de beste kwaliteit en scherpste prijs. Wij nodigen u uit om zaken met ons te gaan doen.


Laatst bekeken producten

Kies voor DHL of DPD
Gratis verzending v.a. ā‚¬150,-
Grote Eigen Voorraad
Snelle levering!
Veilig betalen
Ook achteraf via Klarna
+35.000 tevreden klanten
Beoordelen ons met een 9.4