Kabelset of kabelboom voor Aspöck achterlichten

Hier vind u alle losse kabelsets voor Aspöck achterlichten. Dit systeem is uniek voor de trailer branche en wordt daarom ontzettend veel gebruikt door trailer- en carosseriebouwers. Door deze sets te gebruiken bespaart u niet alleen veel tijd tijdens de montage maar u bent ook verzekerd van goede waterdichte kabelverbindingen en de juiste kabellengte.
 
Hoe kies ik de juiste Aspöck kabelset.kabelboom?
Hieronder ziet u heel veel kabelsets, door even verder te lezen vind u de juiste kabelset passend voor uw aanhanger.
1. Welke auto-aansluiting heeft u? Kies voor een 7-polige of 13-polige auto aansluiting.
2. Welke kabellengte heeft u nodig? Meet vanaf de auto-aansluiting tot aan de plaats waar het achterlicht geplaatst gaat worden, houd rekening met bochten etc. Wij leveren de kabelsets onder ander in 1,3 meter (fietsendrager) 4 meter, 5 meter, 6 meter, 7 meter, 8 meter, 9,5 meter, 10 meter en 12 meter voor de kleine en grotere aanhangwagen.
3. Welke Aspöck connector hebben de achterlichten? Kies voor de 5-polige of 8-polige Aspöck lampunit connector.
4. Ga ik een markeringslamp of breedtelamp plaatsen? Dan heeft u de optie om de kabels met een aftakking steekverbinder (DC-aftakking) te bestellen.

Heeft u vragen over een van onze kabelsets? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek onze showroom in Hengelo. Bestel meer dan 10 sets en ontvang 10% extra korting. Grotere aantallen van deze Aspöck kabelsets bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op.
Werkenbijlicht is uw verlichtingsleverancier met de beste service tegen concurrerende prijzen. 


Aspöck Kabelbomen 7-Polig

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Aspöck Kabelbomen 13-polig

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Aspöck Vervangingskabels

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Laatst bekeken producten