U zoekt een geschikte (LED) werklamp om uw voertuig of machine van verlichting te voorzien. Wij van Werkenbijlicht kunnen u goed adviseren bij de aanschaf van werkverlichting.
Zoals u op onze website kunt zien hebben wij LED werklampen in verschillende prijsklasses, kies ik voor een gunstig geprijsde standaard LED werklamp of ga ik voor een professionele/Wesem LED werklamp?
Wij helpen u onderaan deze pagina bij het kiezen van een geschikte werklamp.

Heeft u verder (technische) vragen? Neem contact met ons op.


Onze praktijkervaring:

U bent bosbouwer: Rij je met regelmaat door het (dichte) bos en worden de werklampen geplaatst op uitstekende delen? Dan bestaat de kans dat je de verlichting eraf kunt rijden. In dit geval kunt u voor halogeen of onze standaard LED werklampen kiezen. Zitten de (bestaande) werklampen op een beschutte plaats geplaatst? Dan kunt u de kwalitatief betere professionele/Wesem werklampen overwegen.

U bezit een tractor:
Wil je de halogeen werklampen vervangen voor onze krachtige LED werklampen? U heeft dan diverse mogelijkheden. Wilt u veel en helder zicht?
Standaard LED werklampen: minimaal 40 watt led vermogen
Professionele/Wesem LED werklampen: minimaal 20 watt led vermogen.
Het is een gegeven dat de professionele LED werklampen veel efficiënter zijn. D.w.z. met minder verbruik een veel hogere lichtopbrengst.

Wat ik mag verwachten van een Wesem LED werklamp:
Een professionele Wesem LED werklamp gaat wel 130 keer langer mee dan een halogeen werklamp. Zo lang? Ja, de LED werklampen van Wesem zijn zo ontwikkeld dat deze altijd blijven branden, ongeacht de weersomstandigheden. In alle LED werklampen van Wesem worden de nieuwste technologieën vewerkt.

Wist je...
→ dat Wesem LED werklampen IP69K gecertificeerd zijn wat inhoudt dat deze volledig waterdicht zijn?
→ dat de LED werklampen 900 uur in een zoutbad hebben gelegen en deze dus zoutwaterbestending zijn?
→ dat deze werklampen langer mee gaan als uw voertuig en deze dus gemakkelijk kunt overzetten naar uw volgende (nieuwe) voertuig?
→ dat de Wesem LED werklampen standaard beschikken over een ingebouwde Deutsch-DT connector?
→ dat je zelf kunt zien hoe deze LED werklampen worden gestest? Bekijk hier de video op Youtube.

Wesem behoort net als HELLA tot de koplopers wat betreft LED werkverlichting. Wij zijn erg trots met de nauwe samenwerking met dit prachtige bedrijf.

Klik hier voor onze Wesem LED werklampen.


En een standaard LED werklamp, wat mag ik daar van verwachten?

Een standaard led werklamp is gunstig geprijsd en heeft een IP65 beschermingsklasse. Dit houdt in dat deze werklampen stof- en sproeidicht zijn. Werklampen uit deze serie zijn allemaal radio-ontstoord. De behuizing is gemaakt van aluminium en beschikt over een slagvaste lens. Er zitten 3W Epistar led chips in verwerkt. De standaard werklampen hebben veelal een 60º lichtbundel.
Standaard LED werklampen kunnen worden aangesloten op een voltage van 10 t/m 30 volt (multivolt). De bevestigingsmiddelen zijn gemaakt van gepoedercoat staal.
Voordelen: Scherp geprijsd, stootvaste aluminium behuizing, multivolt, LED (hoge lichtopbrengst).
Kritiekpunten: IP65 waterdicht, stalen montagebeugel, beschikt niet over high-end electronica.


De professionele werklamp:
De professionele led werklamp is van de allerhoogste kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van het beste materiaal welke de levensduur gegarandeerd ten goede komen. Deze werklampen zijn IP67 of IP68 (spuit)waterdicht. Standaard zijn deze werklampen EMC-ontstoord (ECE R10) waardoor deze werklampen ook bruikbaar zijn voor maritieme doeleinden op open water zonder dat de marifoon gaat storen. Werklampen uit deze serie zijn verkrijgbaar als ver- en breedstraler. De geïntergreerde Bridgelux of CREE led chips hebben t.o.v. de standaard led werklampen een 30-50% hogere lichtopbrengst. Er zit een 50 centimeter soepele neopreenkabel aan gemonteerd. Elke professionele led werklamp beschikt over de nieuwste generatie led chips. Werklampen uit deze serie hebben een aanzienlijk hogere lichtopbrengst vergeleken met de standaard LED werklampen.

Meer informatie of wilt u een afspraak maken op locatie? Neem contact met ons op.