Fristom

Fristom voertuigverlichting

Op zoek naar kwalitatieve voertuigverlichting voor uw truck, trailer, werkbus of auto? Kies dan voor de voertuigverlichting van Fristom. Werkenbijlicht biedt de volgende soorten verlichting van Fristom:

Over Fristom

Fristom is een van oorsprong Pools bedrijf met jarenlange ervaring in de voertuigverlichting. Sinds 1995 maakt Fristom voertuigverlichting, kabelbomen en accessoires voor de auto-industrie. De verlichting van Fristom wordt geëxporteerd over tientallen landen over de hele wereld. Service staat hoog in het vaandel bij Fristom. De kwaliteit wordt gewaarborgd door internationale iSO 9001 certificaten en talloze positieve feedback van klanten.

LED achterlichten

Fristom biedt een grote variatie aan verschillende LED achterlichten. Deze LED achterlichten onderscheiden zich door het moderne uiterlijk en brede ingangsvoltage. De meeste achterlichten van Fristom zijn namelijk geschikt voor 12 tot 36 volt. Veel units zijn 1-op-1 uitwisselbaar voor oudere (gloeilamp-) achterlichten doordat de eventuele inbouw connector en bevestigingspunten op dezelfde plek zitten. Alle LED achterlichten van Fristom zijn ECE-goedgekeurd en voorzien van een kabel of connectoraansluiting.

LED markeringslampen

LED Markeringslampen voor voertuigen van 12-36 volt. De markeringslampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder oranje, rood, wit, blauw en groen. Blauwe en groene markeringslampen zijn echter niet ECE-goedgekeurd. De oranje, rode en witte markeringslampen zijn ECE-goedgekeurd voor de geschikte toepassing.
Oranje markeringslampen: zijmarkering
Rode markeringslampen: achtermarkering
Witte markeringslampen: voormarkering

LED werklampen

Ons assortiment LED werklampen is inmiddels ook uitgebreid met een aantal modellen van Fristom. Een waardevolle toevoeging aan ons assortiment. Fristom produceert namelijk erg zuinige LED werklampen met een hoge lichtopbrengst van 4100 lumen. Daarnaast hebben we een werklamp speciaal geschikt voor voertuigen en een ADR gecertificeerde werklamp.

Fristom LED kentekenverlichting

Het is in het verkeer verplicht om goed functionerende kentekenverlichting te hebben. Fristom biedt daarom ook kwalitatieve kentekenverlichting aan. Deze kentekenverlichting is geschikt voor voertuigen van 12-36 volt. De afmetingen van deze lamp komt overeen met vele andere soorten kentekenverlichting, waardoor u deze gemakkelijk 1 op 1 kunt verwisselen.


Laatst bekeken producten

Kies voor DHL of DPD
Gratis verzending v.a. ā‚¬150,-
Grote Eigen Voorraad
Snelle levering!
Veilig betalen
Ook achteraf via Klarna
+35.000 tevreden klanten
Beoordelen ons met een 9.4