Koplampen Inbouw

Filter

0 mm
mm
0 mm
mm
Weergave:
  4 / 4  Bezig met laden...
Koplamp Rond Ƙ144mm H4 + T4W Inbouw (5 3/4 Inch)

Wesem

€ 28,92

excl. btw

€ 34,99

incl. btw

Niet op voorraad

Bekijk
  1 2 3  4   

Inbouw koplampen voor bouwmachine en landbouwmachines

Op zoek naar een koplamp voor uw bouwmachin of landbouwmachine of tractor? Werkenbijlicht.nl heeft een ruim aanbod koplampen voor diverse merken. Wij bieden koplampen aan van het merk Wesem. Deze koplampen zijn van zeer hoge kwaliteit en scherper geprijsd dan vergelijkbare koplampen.

Maatvoering inbouw koplampen

De koplampen van Wesem kunnen erg veel op elkaar lijken op het eerste oog. Bij de koplampen is het belangrijk om te letten op de lichtfuncties van de lamp. De afmetingen van de inbouw koplampen. Aan deze maten kan je aflezen of de inbouw koplamp ook past op het door jou gewenste voertuig.

Daarnaast is het ook belangrijk te letten op de bevestigingsmogelijkheden van de koplamp. Bij de inbouw koplampen zijn er 2,3 en 4 punt bevestiging mogelijk. Bekijk op uw oude koplamp hoe deze bevestigd was en zoek daarbij een lamp die dezelfde bevestiging heeft.

Mochten er twijfels omstaan welke koplamp geschikt is voor uw voertuig kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Werkenbijlicht.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 074-3574398 of via mailadres info@werkenbijlicht.nl. Ook bent u welkom in onze showroom in Hengelo.

Lichtfuncties inbouw koplamp

Wesem inbouw koplampen hebben daarnaast verschillende lichtfuncties. Op basis van de lichtfuncties kunt u ook de geschikte koplamp vinden. Bij koplampen zijn er 3 lichtfuncties die zich onderscheiden:
Stadslicht:
Dit is het licht wat overdag gevoerd mag worden om beter zichtbaar te zijn op de weg.
Dimlicht:
De standaard verlichting die gebruikt wordt in het donker. Deze verlichting mag ook in de bebouwde kom gebruikt worden.
Groot licht:
Het grootlicht zorgt voor een maximale verlichting van de weg voor de auto. Anders dan bij dimlicht is de lichtbundel verblindend voor medeweggebruikers. Je mag grootlicht daarom alleen ’s nachts aanzetten, wanneer er geen ander verkeer in de buurt is.

In ons productfilter kan je filteren op de lichtfuncties die de koplamp moeten hebben. Op deze wijze kom je bij de juiste koplampen terecht.

Overige zaken om op te letten

Belangrijk is om te letten op de vorm van de koplamp. Onze koplampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals vierkant, rond en rechthoeking. Bij het kiezen van de nieuwe koplamp is het belangrijk om ook dezelfde vorm te kiezen. De koplampen maken gebruik van halogeen licht. Wilt u graag gebruik maken van LED verlichting? Onze LED werklampen mogen ook vaak gebruikt worden als koplamp.

Voordelen WESEM koplampen

Wij hebben ervoor gekozen om de koplampen van WESEM aan te bieden. Deze lampen hebben het voordeel scherp geprijsd te zijn en van een erg hoge kwaliteit. De Wesem koplampen kunnen onder andere volgende merken koplampen vervangen: Fendt, John Deere, Ursus, Zetor, Case IH, Deutz Fahr, Massey Ferguson, etc.


Laatst bekeken producten

Kies voor DHL of DPD
Gratis verzending v.a. ā‚¬150,-
Grote Eigen Voorraad
Snelle levering!
Veilig betalen
Ook achteraf via Klarna
+35.000 tevreden klanten
Beoordelen ons met een 9.4