Signalering

Veilig werken langs de weg. Wij van Werkenbijlicht zorgen ervoor dat u gezien wordt. Onze signaleringsverlichting zijn toepasbaar op vele soorten voertuigen. In ons assortiment vindt u onder andere: zwaailampen, flitsers en montagebenodigdheden. Alle LED verlichting is aan te sluiten op zowel 12V als 24V (10-30V DC multivoltage).
Onze producten zijn voorzien van een officiële ECE, R10 en R65 certificering. Voert u wegwerkzaamheden uit? Dan is gebruik langs de openbare weg toegestaan.
Onderstaande producten zijn van een professionele kwaliteit. Wilt u meer info? Neem dan contact met ons op.

Val op met de signaleringsverlichting van Werkenbijlicht. U valt pas echt op in het drukke verkeer wanneer u zwaailampen, led flitsers of een flits-/zwaaibalk installeert. Voorkom ongelukken en verhoog de veiligheid van uw mederwerkers en overige weggebruikers.
Laten wij u wegwijs maken over de verschillende mogelijkheden, lichtfuncties, eisen en regelementen.

Het doel van signaleringsverlichting is het attenderen van overige werggebruikers over de naderende situatie. Vaak betreft dit werkzaamheden langs de weg of een situatie die gevaar met zich meebrengt.

LED flitsers

LED flitsers op 12V en 24V maken het mogelijk om veilig langs de weg te kunnen werken. Wij leveren uitsluitend oranje (amber) kleurige flitsers met daarbij alle officiële documenten voor gebruik op de openbare weg.
Onze signalering flitsers leveren wij standaard met een lange kabel zodat het aansluiten op uw auto een stuk eenvoudiger wordt gemaakt.

LED zwaailamp

Werkenbijlicht heeft een ruim aanbod zwaailampen voor uw auto, truck of trekker. Wij leveren tevens de benodigde montagesteunen direct uit voorraad. Wilt u meer info over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door ons een mailtje te sturen of door ons te bellen.


Laatst bekeken producten

Kies voor DHL of DPD
Gratis verzending v.a. ā‚¬150,-
Grote Eigen Voorraad
Snelle levering!
Veilig betalen
Ook achteraf via Klarna
+35.000 tevreden klanten
Beoordelen ons met een 9.4