Osram

Osram voertuigverlichting

Bent u op zoek naar echte A-kwaliteit verlichting? Osram is een gerenomeerd merk als het om voertuigverlichting gaat. Hieronder zullen wij de verschillende voordelen van Osram-verlichting toelichten.

Europese kwaliteit

Osram is een fabrikant, waar de kwaliteit op 1 staat. Hierdoor valt Osram qua prijs ook in het hogere segment, echter door de uitstekende kwaliteit wordt dit prijsverschil ruim terugverdient. Een Osram lamp gaat namelijk vaak wel drie keer langer mee als een goedkope lamp vanuit China.

Osram producten worden veelal vanuit Italië geproduceerd met Europese producten. Hierin wordt er rekening gehouden met Europese eisen, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsproduct.

Officiële wederverkoper van Osram producten

Werkenbijlicht heeft als officiële wederverkoper van Osram producten meerdere voordelen. Doordat Werkenbijlicht een officiële wederverkoper van Osram is, heeft het meerdere voordelen om uw Osram producten bij Werkenbijlicht te bestellen.

Allereerst is het belangrijk dat wij direct contact hebben met Osram, de fabrikant. Hierdoor kunnen wij voor scherpe prijzen de producten aanbieden. Bij Werkenbijlicht bent u daarom verzekerd van een scherpe prijs. Bestelt u meer dan 10 stuks? Vanaf 10 stuks is het bij ons mogelijk om een offerte aan te vragen.

Werkenbijlicht werkt graag samen met bedrijven, wij kunnen extra voordelen bieden aan bedrijven die met ons een samenwerking willen aangaan. U kunt per mail of telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Bij grotere afnames kunnen wij prijzen op maat maken.

Door het directe contact kunnen wij garantieproducten direct aanbieden bij Osram. Mocht er wat met uw product aan de hand zijn, binnen de genoemde garantieperiode kunnen wij dit direct melden bij de fabrikant. Dit zorgt voor een snelle afhandeling. De garantievoorwaarden van Osram zijn ook erg gunstig voor onze klanten. Osram geeft op sommige tot wel 5 jaar garantie. Dit doen zij, omdat Osram overtuigd is van de kwaliteit van zijn producten.

Door het directe contact met Osram kunnen wij ook snelle levertijden garanderen van de producten. Vele producten zijn bij Werkenbijlicht gewoon op voorraad in ons magazijn in Hengelo. Mocht dit niet het geval zijn, kunnen wij de producten direct bij de fabrikant bestellen die de producten zo snel mogelijk naar ons verstuurt. Vaak kunnen wij de producten dan na een week alsnog leveren.

Aanbod Osram bij Werkenbijlicht

Bij Werkenbijlicht kunnen we het gehele assortiment van Osram aanbieden op het gebied van automotive. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
  • LED Lampen
  • Halogeen Lampen
  • Koplampen
  • Werklampen
  • Mistlampen
  • Dagrijverlichting
  • Dynamische Richtingaanwijzers
  • Looplampen

Vragen over Osram producten?

Heeft u vragen over een Osram product of kunt u een bepaald product niet vinden? Onze klantenservice staat u graag te woord. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 08:30 – 18:00. Bij ons krijgt u direct een gespecialiseerde medewerker te spreken.

Bij Werkenbijlicht worden elke werkdag nieuwe bestellingen verzonden naar PostNL. Wanneer u voor 17:00 bestelt, verpakken wij dezelfde werkdag uw product en bieden deze aan bij PostNL. U krijgt in de avond een track and trace code, waarmee u uw bestelling kunt volgen. De volgende werkdag kunt u vervolgens van uw Osram product gebruik maken.


Laatst bekeken producten

Kies voor DHL of DPD
Gratis verzending v.a. ā‚¬150,-
Grote Eigen Voorraad
Snelle levering!
Veilig betalen
Ook achteraf via Klarna
+35.000 tevreden klanten
Beoordelen ons met een 9.4