Verhoog de veiligheid op de werkvloer met deze blauwe veiligheid spot

Met de blauwe spot vergroot je de zichtbaarheid van jouw intern transport. Dit resulteert in een veiligere werkomgeving, minder arbeidsongevallen en bovendien bespaar je flink op de bedrijfskosten.
Een kwetsbare groep in magazijnen en productieruimtes zijn de voetgangers. Door de blauwe spot te gebruiken op een heftruck maak je voetgangers attent op het naderend gevaar, het menselijk oog merkt de blauwe stip op de grond snel op waardoor een gevaar wordt afgewend.Weergave:


Bezig met laden...
13%
more_horiz
shopping_cart

Wesem 9W LED Blauwe Spot

Blauwe 9W LED veiligheid spot voor heftruck, standaard bevestigingsbeugel,...

66,09

57,81

excl. btw

79,97

69,95

incl. btw
more_horiz
shopping_cart

Wesem 14W LED Blauwe Spot

Blauwe veiligheidsspot op heftrucks, standaard bevestigingsbeugel, vierkant,...

74,39

excl. btw

90,01

incl. btw

Hoe werkt de blauwe spot?

De spot is is in feite niets anders dan een visueel waarschuwingssignaal dat door gebruik van een felle blauwe stip op de grond gevaarlijke situaties in grote ruimtes doet voorkomen. Montage is zeer eenvoudig, de spots worden standaard geleverd met een kabelaansluiting of ingebouwde Deutsch-DT connector. De hoge kwaliteit doet u verzekeren van een goede werking. Nu maar ook de komende jaren.

Achteruitrijden met een voertuig

In een lawaaierige omgeving waar personeel gebruik maakt van gehoorbescherming bestaat de mogelijkheid dat een achteruitrijsignaal niet wordt opgemerkt. In dit geval raden wij aan om dit visuele lichtsignaal te plaatsen. Nog beter is om een visueel lichtsignaal in combinatie met een achteruitrijsignaal te gebruiken.

Werkenbijlicht denkt graag mee

Sinds we deze blauwe spot enkele jaren hebben geïntroduceerd hebben we vele magazijnen, productieruimtes en werkplaatsen veel velliger kunnen maken. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige spots van Europese fabricaat welk volgens de ISO 9001 normering zijn geproduceerd. Door te kiezen voor Werkenbijlicht ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor de beste prijs.
Vraag een offerte aan wanneer je een aanvraag wilt doen voor meer dan 10 stuks. Heeft u verdere vragen of deze blauwe spots? Bel dan met 074 357 4398 of bezoek onze showroom tijdens onze openingstijden.