Halogeen zwaaibalk bestellen

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf in de voertuigenverlichting? Werkenbijlicht.nl is gespecialiseerd in allerlei soorten en vormen van voertuigverlichting, waaronder halogeen zwaaibalken. Zwaaibalken zijn perfect voor de zichtbaarheid op de weg voor hulpvoertuigen of voertuigen die langs de weg werken.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
more_horiz
shopping_cart

Mini Halogeen Zwaaibalk Vlakke Montage

Mini halogeen zwaaibalk verkrijgbaar in oranje, rood of blauw....

85,45

excl. btw

103,39

incl. btw
more_horiz
shopping_cart

Mini Halogeen Zwaaibalk Magneet Oranje

Mini halogeen zwaaibalk verkrijgbaar in oranje, rood of blauw met...

100,55

excl. btw

121,67

incl. btw

Waarom een halogeen zwaaibalk kopen?

Een halogeen zwaaibalk zorgt voor extra zichtbaarheid op de weg. Erg handig als er op drukke plekken gewerkt wordt waar u extra op moet vallen. Daarnaast is goede signaleringsverlichting, waaronder zwaaibalken vaak verplicht.

Waarom een halogeen zwaaibalk bestellen bij Werkenbijlicht.nl?

Als het om veiligheid gaat is goedkoop vaak duurkoop, kies daarom ook voor een kwalitatieve halogeen zwaaibalken van Werkenbijlicht.nl. Onze zwaaibalken zijn 360 graden zichtbaar en voldoen dus aan de ECE R65 regels. U kunt dus veilig en goedgekeurd langs de weg aan het werk in Nederland en de rest van Europa. Onze zwaaibalken zijn gemakkelijk te monteren op personenauto’s, bestelbussen en vrachtwagens.  Deze kunt u dus gemakkelijk op uw voertuig plaatsen en gebruiken. De balken zijn erg plat, waardoor er weinig luchtweerstand is.

Daarnaast kunnen de zwaaibalken besteld worden in verschillende formaten. Let er wel op dat bij de maten vanaf 180 cm breed extra verzendkosten worden berekend. Ook vindt u bij ons meerdere kleuren, zoals amber (oranje), blauw en rood.

Voordelen van halogeen zwaaibalken

Tegenwoordig worden LED zwaaibalken steeds meer de standaard, maar halogeen zwaaibalken worden ook nog steeds voldoende verkocht. Dit komt doordat er op bestaande voertuigen vaak halogeen lampen zijn bevestigd. Het is daardoor gemakkelijk om eenzelfde lamp te bestellen. Daarnaast is een halogeen lamp goedkoper in aanschaf. Echter rijden wij aan om een LED zwaaibalk te bestellen. LED is energiezuiniger en gaat langer mee, daarnaast is een hogere lichtopbrengst gegarandeerd.

Voor 17:00 bezorgd, morgen in huis

Als u onze producten besteld voor 17:00 kunt u deze morgen al thuis verwachten als het product op voorraad is. Mocht u vragen hebben over het product kunt u altijd telefonisch bereiken of langskomen in onze showroom in Hengelo.
 


Laatst bekeken producten