Boot verlichting

Onze verlichting is zeer geschikt voor gebruik op boten en overige vaartuigen. Door de jaren heen kregen wij meer en meer aanvragen voor kwalitatieve en goede dekverlichting machinekamer verlichting of overige scheepsverlichting.
Werkenbijlicht heeft een ruim assortiment verlichting op 12V, 24V en 230V. Van led schijnwerpers die honderden meters ver reiken tot een krachtige led lamp die in de mast kan worden geplaatst. Bij ons vraagt u niet snel mis, wij selecteren enkel de beste leveranciers wat betreft boot verlichting.

Schijnwerpers op een reddingsboot

Diverse reddingsboten door heel het land zijn voorzien van onze led verstralers of lichtbalken. Samen met onze klanten zijn we op zoek gegaan naar de beste led verlichting die aan de eisen van de klant dienen te voldoen. De verlichting die we hieronder hebben geplaatst voldoen aan strenge eisen.

Onze krachtigste verstralers

visibility

65W LED Werklamp 20° 5850LM Ovaal

Dit is de krachtigste ovale 65 watt verstraler met CREE led chips, 5850 lumen, IP68, radio-ontstoord. Afmetingen: 165x113,5x94,5mm....

74,34

excl. btw

89,95

incl. btw

LED verlichting en de marifoon

Dit is een bekende issue bij veel traditionele led lampen, wanneer de ledlamp wordt ingeschakeld treed er ruis op de marifoonband op. Met name ledlampen van enkele jaren geleden hadden hier veel last van. Tegenwoordig hebben gerenommeerde fabrikanten als Wesem de elektronica zo weten te aanpassen met filters en dergelijke dat radiostoring nagenoeg niet meer optreedt.
Zo is onderstaande verlichting EMC-ontstoord volgens internationale richtlijnen. Dit is erg belangrijk omdat led verlichting kan storen op de communicatiesystemen op uw vaartuig. Kiest u een van onderstaande lampen? Dan bent u verzekerd van een storingsvrije communicatie.

Zoutwater en led verlichting

U als schipper weet het als geen ander, alles wat veelvuldig aan een zoutwateromgeving wordt blootgesteld krijgt vroeg of laat (vaker vroeg) te maken met allerlei bijwerkingen. Rubbers worden poreus, metaal begint te roesten, glas verliest de helderheid, enzovoort. Het is belangrijk om een kwalitatief product in huis te halen. Wij maar ook zeker onze klanten hebben er niets aan wanneer de verlichting na enkele maanden toe is aan vervangen.
Daarom selecteren wij hieronder enkel en alleen verlichting met een hoge IP-waarde. Zo zijn deze lampen allemaal IP69K beschermd. Dit houdt in dat ze een gegarandeerde waterdichtheid hebben en stof of andere kleine deeltjes niet de behuizing in kunnen dringen.

Lampen voor op het dek

10%
visibility
shopping_cart

50W LED Werklamp 90° 5000LM

Krachtige rechthoekige werklamp met de nieuwste generatie CREE XM-L2 led chips. IP68 waterdicht, EMC-ontstoord. Afmetingen:...

82,60

74,34

excl. btw

99,95

89,95

incl. btw
visibility
shopping_cart

LED werklamp breedstraler 1500LM

Breedstraler, lichtbundel 58°, ingebouwde Deutsch DT connector, 1500 lumen, Ø 87mm, Voltage 10,5-30V, IP67, IP69K.

41,28

excl. btw

49,95

incl. btw
visibility
shopping_cart

LED werklamp breedstraler 2500LM

Lichtbundel 66° x 20°, ingebouwde Deutsch DT connector, 2500 lumen, 100x100x76mm, Voltage 10,5-30V,, IP67, IP69K.

66,07

excl. btw

79,94

incl. btw
visibility
shopping_cart

LED werklamp inbouw 1500LM

inbouw, Lichtbundel 58°, ingebouwde Deutsch DT connector, 1500 lumen, Ø 93mm, Voltage 10,5-30V, IP67, IP69K.

41,28

excl. btw

49,95

incl. btw

Goedkoop en goed koop

Wanneer u verlichting op uw boot plaatst dan raden wij aan verlichting aan te schaffen uit onze professionele serie. Onze gunstig geprijsde standaard led werklampen zijn prima geschikt om uw boottrailer van verlichting te voorzien maar in mindere mate geschikt voor gebruik aan een zilt klimaat. Wilt u verzekerd zijn van een lange levensduur en de beste lichtopbrengst dan kiest u zonder twijfel voor de Wesem LED Werklampen.
U weet hoe warm het kan worden in de machinekamer op uw boot. Vooral zomers, wees er van bewust dan veel ledlampen niet tegen deze temperaturen bestand zijn. Onze Wesem verlichting is daarentegen geschikt tot een bedrijfstemperatuur tot maar liefst + 80°C!

Enkele voordelen van de Wesem LED Werklampen op een rijtje

- Zeer hoge beschermingsklasse (IP67 – IP69K)
- EMC Radio ontstoord volgens de strengste richtlijnen
- Lange levensduur tot wel 50.000 branduren
- Speciale poedercoating over de solide aluminium behuizing
- RVS bevestigingsmateriaal van Europese komaf
- 2 jaar garantie
- Leverbaar met kabel of inbouw connectoren
- Bestand tegen extreme temperaturen
- Zeer homogene lichtbundel, dus licht op de plekken waar je het daadwerkelijk wilt hebben.

Aanverwante Artikelen

visibility

Bevestigingsbeugel bullbar 49-54mm

Zwarte aluminium bevestigingsklem ø49mm t/m 54mm met rubber strip om beschadigingen op uw bullbar te voorkomen.

10,70

excl. btw

12,95

incl. btw
visibility

Deutsch-DT 2-pins connector

Wij leveren deze 2-pins Deutsch-DT connector compleet als set of als losse connector. Met deze kabelverbinding creëert u een...

3,10

excl. btw

3,75

incl. btw
Kortom: bent u op zoek naar led verlichting op uw boot? Dan bezoekt u Werkenbijlicht. Onze webshop is 24/7 geopend. Komt u liever de producten eerst bekijken? Dan bent u welkom in onze showroom in Hengelo. Bekijk onze openingstijden op onze website.
Wij zijn uw partner in het leveren van robuuste (werk)verlichting. Wij denken graag met de klant mee. Voor vragen en/of advies belt u met 074 357 4398.