Aanhanger verlichting nodig? Kom naar Werkenbijlicht.nl!

Heeft u aanhanger verlichting nodig? Dan bent u bij Werkenbijlicht.nl op de juiste plek. Bij ons kunt u terecht voor ledverlichting van de beste kwaliteit. U leest er hier meer over!

Wat is Werkenbijlicht.nl?

Werkenbijlicht.nl is dé specialist als het gaat om verlichting voor machines en voertuigen. Voor diverse ondernemingen leveren wij verlichting van topkwaliteit. Het grote voordeel van Werkenbijlicht.nl is dat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Wilt u een bulkorder plaatsen? Of wilt u een specifieke lamp hebben? Doordat wij samenwerken met onze betrouwbare fabrikanten, kunnen wij altijd aan uw vraag voldoen.

Naast dat wij u altijd kunnen helpen aan de verlichting die u zoekt, kunt u bij ons ook altijd terecht voor deskundig advies. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom in Hengelo. Onder het genot van een kopje koffie laten wij graag al onze producten aan u zien. Wilt u liever dat wij bij u op locatie komen? Dan is dat ook gewoon mogelijk!

Welke aanhanger verlichting vindt u bij ons?

Bij ons vindt u verschillende soorten aanhanger verlichtingen. Al deze sets zijn aan te sluiten op 12V en 24V. We lichten ons assortiment omtrent aanhanger verlichting hieronder toe. 

Verlichting sets aanhanger 10-30V

Zoekt u voor uw aanhanger een verlichting set 10-30 volt? Dan kunt u bij ons kiezen uit 2 populaire sets. Zo hebben wij een set voor 69,95 euro. Deze set bestaat uit 2 vierkante achterlichten en 2 breedtelichten die zijn voorzien van een markeringslamp. 

De tweede set bestaat uit ledverlichting van een zeer hoge kwaliteit. De verlichting is van zo’n hoge kwaliteit dat u er zelfs na een lange tijd nog veel profijt van zult hebben. De set bestaat uit 2 ronde achterlichten en 2 breedtelichten. Net zoals in bovengenoemde set, zijn deze breedtelichten voorzien van een markeringslamp. 

Verlichting sets aanhanger 6-delig

Bent u op zoek naar een 6-delig verlichting set voor uw aanhanger? Dan kunt u kiezen uit 2 van onze sets. De eerste set kost 63,95 euro en bestaat uit 4 led zijmarkeringen met reflector en 2 led achterlichten. De set van 79,95 euro bestaat uit 2 led hamburger achterlichten en uit 4 oranje LED zijmarkeringen die ook zijn voorzien van een reflector.

Verlichting sets aanhanger 12-delig

Bent u op zoek naar een verlichting set waarmee u uw aanhanger compleet kunt verlichten? Dan zijn 1 van onze 12-delige sets de juiste keuze voor u. Onze set van 159,95 euro bestaat uit 4 led achterlichten, 2 markeringslampen, 4 oranje zijmarkeringen en 2 witte markeringen. 

De 2e 12-delige set waarmee u uw aanhanger compleet kunt uitrusten, is de set voor 169,95. Deze set bestaat uit 2 led achterlichten, 2 markeringslampen en 8 oranje zijmarkeringen.

Verlichting set aanhanger 18-delig

Bent u op zoek naar een verlichting set waarmee u uw aanhanger compleet kunt verlichten? Kies dan onze 18-delige set van 289,95 euro. Dit is namelijk onze meest uitgebreide verlichting set voor de aanhanger. Deze set bevat 6 led hamburger achterlichten, een led remlicht en achterlicht, een led achteruitrijlicht en mistlicht, 2 markeringslampen en 8 zijmarkeringen.

Welke aanhanger verlichting kiest u?

Welke aanhanger verlichting u ook kiest, bij ons bent u er altijd van verzekerd dat u ledverlichting van de beste kwaliteit krijgt. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken om de verlichting in onze showroom te bekijken? Dan mag u gerust contact met ons opnemen, want wij helpen u graag verder.