Wij vinden het belangrijk dat u weet welke kwaliteit u in huis haalt. Onze professionele werklampen zijn voorzien van de volgende CREE led chips:
 
CREE XB-D, XT-E, XM-L & XM-L2
 
CREE led chips worden geproduceerd in de Verenigde Staten, CREE behoort tot de grootste led producenten van de wereld. Elke dag opnieuw bewijst CREE dat zij kwaliteit leveren. Niet voor niets worden hun led chips verwerkt in de vliegtuigindustrie en auto-industrie. Een grote kans overigens dat je deze tekst leest op een scherm met CREE led chips, ook hier is CREE een grote speler in.
 
Door onze interesse en ervaring met CREE led chips kunnen wij u mededelen dat uitsluitend originele CREE led chips worden gebruikt in onze producten. Veelal “Chinese” producenten trachten goedkoop werkverlichting te slijten door klonen van deze led chips te produceren. Vervolgens worden deze massaal gedumpt op de Europese markt. De niets vermoedende aankoper denkt kwaliteit te hebben gekocht, niet wetende dat dit een kloon led chip is die maar een fractie van de verwachtte branduren meegaat.