29-11-2018 Nieuwe locatie van Werkenbijlicht

Groei van ons bedrijf

Wij zijn druk bezig met het inrichten van onze nieuwe showroom aan de Hassinkweg 31 in Hengelo. Door de groei van ons bedrijf waren wij genoodzaakt ons bedrijf te verhuizen naar een grotere locatie. Vanaf heden bent u van harte welkom om tijdens onze openingstijden lampen te bezichtigen. 
Elke lamp die je bij ons op de website kunt vinden hebben wij op een voedingsbron aangesloten, op deze manier kunnen de honderden soorten lampen eenvoudig met elkaar vergeleken worden.

Magazijnuitbreiding
Ook ons magazijn heeft een flinke uitbreiding ondergaan. Wij beschikken nu over apparatuur om de orderverwerking nog sneller te doen laten verlopen. Wij hebben onder andere een barcodesysteem geïntroduceerd in ons magazijn.

Groot assortiment

Een led werklamp aanschaffen lijkt heel eenvoudig, toch blijkt vaak dat een geschikte werklamp voor uw specifieke voertuig of machine niet heel eenvoudig te vinden is. In onze winkel helpen en adviseren wij de klant. Op zoek naar een specifieke lamp voor uw voertuig? Neem deze mee naar onze winkel en een grote kans dat wij u kunnen helpen!

Uw voordelen

- Verkoop nu ook vanuit onze winkel in Hengelo
- Nog snellere order afwikkeling door ons vernieuwde magazijn
- Grote showroom waar elke lamp bezichtigd kan worden
- Makkelijk te bereiken locatie. 3 minuten rijden vanaf de A1 en A35

Meer info

Bel 074 – 357 4398
Mail: info@werkenbijlicht.nl
Of bezoek onze showroom, de koffie staat klaar!

Werkenbijlicht
Hassinkweg 31
7556 BV Hengelo
Nederland

 
 
 
    29-11-2018 15:41     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.