03-05-2017 De dagen worden weer langer
We zitten nu alweer in mei, de dagen worden langer en de meeste mensen hebben de zomervakantie alweer geboekt. Komend seizoen kunt u ’s avonds genieten van de avondzon. Mensen worden vrolijker, in de avond kunnen we doen waar we zin in hebben.
Dit alles lukt omdat we weer wat langer gebruik mogen maken van de meest krachtige lichtbron welke ons van licht voorziet, welteverstaan de zon.

Licht is de basis van onze economie en onze vrij tijd. Zonder licht kan er simpelweg niet geproduceerd worden. Met onze werklampen kunnen werkgevers en werknemers de perfecte balans vinden. Omdat ’s winters de dagen korter duren is er bij veel werkgevers en werknemers behoefte aan extra licht.

Met goede verlichting “verlicht” je de werkzaamheden voor jou als werknemer. De arbeidsproductiviteit wordt hoger en mensen gaan met veel plezier naar hun werk. Niet voor niets bloeien de bedrijven die uw kantoorwerkplek van licht voorzien. Het is namelijk gewoon een gegeven: met de juiste verlichting op de werkplek stijgt de arbeidsproductiviteit.

Begin jaren 30 hebben onderzoekers het Hawthorne experiment uitgevoerd. Ellton Mayo heeft in fabriekshallen geëxperimenteerd met verschillende hoeveelheden licht. Wat bleek nu, de arbeidsproductiviteit steeg enorm wanneer de werknemers bloot werden gesteld aan meer licht.

Vandaag de dag hebben we dagelijks behoefte aan licht. De economie veranderd meer-en-meer in een 24-uurs economie. In veel sectoren in het haast al vanzelfsprekend dat er met een dag- en nachtploeg wordt gewerkt. Wij van werkenbijlicht vinden het belangrijk dat veilig werken mogelijk wordt gemaakt op werkvoertuigen. Onze LED werklampen met een helderwitte lichtkleur zorgen ervoor dat de ogen minder vermoeien bij nachtelijke werkzaamheden.

Wij geven u graag advies in het verlichten van uw werkvoertuig.
    03-05-2017 11:56     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.