filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Sinds juli 2006 is het niet meer toegestaan werklampen of overige verlichting automatisch te laten inschakelen zodra uw voertuig in de achteruit wordt gezet.

Gebruikt u een aparte schakelaar voor het inschakelen van de verlichting? Dan kiest u gewoon voor werklampen.

Achteruitrijlampen op de trailer dienen te voldoen aan de voorgeschreven typegoedkeuringseisen. Dit kunt u controleren op de opdruk van de achteruitrijlamp. Achter de landcode (bijv. E1 of E20) staat de volgende opdruk: 00-AR. Dit staat voor achteruitrijlamp. Daarachter staat een codering met de typegoedkeuringscode.

Ik wil mijn trailer voorzien van achteruitrijlampen, wat is toegestaan?
U mag aan de achterkant van de trailer twee achteruitrijlampen plaatsen met daarbij nog twee lampen aan weerskanten (elke kant een) om het manoeuvreren eenvoudiger te maken.

Let op: Alle voertuigen die op de openbare weg in de achteruit worden gezet en waarbij de lamp automatisch wordt inschakeld moeten zijn voorzien van deze typegoedkeuring. Of dit nu een auto, truck, bestelbus, aanhanger of ander werkvoertuig is.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

LED achteruitrijlamp

Deze 12-24V Wesem LED achteruitrijlamp met E20 typegoedkeuring heeft een hoge lichtopbrengst en wordt geleverd met een 50cm...

45,41

excl. btw

54,95

incl. btw
visibility
shopping_cart

H3 Achteruitrijlamp / mistlamp

Deze H3 Wesem lamp met E20 homologatie mag officieel als mistlamp of achteruitrijlamp op voertuigen worden aangesloten. 100x100x91mm....

14,83

excl. btw

17,94

incl. btw
visibility
shopping_cart

Achteruitrijlicht Gloeilamp

Halogeen achteruitrijlicht voor gebruik op diverse voertuigen. Afmetingen: 140x75x65mm. Type lamp: P21W (12V of 24V)

6,57

excl. btw

7,95

incl. btw