LED werklampen zijn van deze tijd!

Led werklampen zijn duurzaam, kunnen tegen een stootje en gebruiken veel minder energie dan uw huidige halogeen werkverlichting. Ook geven deze een mooi helderwit licht af. Het is bewezen dat werken bij dit helderwitte licht veel efficiënter en minder vermoeiend voor de ogen is.
12 volt werklampen of 24 volt werklampen kopen? Onze led werklampen hebben een variabele ingangsspanning van 10 tot wel 60 volt, ook wel multivolt werklampen genoemd.
Werklampen kopen
  • Onze (semi)professionele led werklampen gaan tot wel 30 keer langer mee dan halogeen werklampen
  • Zeer gering stroomverbruik, daardoor bespaart u voor elke werklamp die u vervangt soms wel tientallen liters brandstof. Tel uit de winst!
  • Bij ons zijn alle soorten leverbaar in elk voltage
  • Bestellen in onze webshop is eenvoudig en de levering is snel en betrouwbaar

 
Goede werkverlichting is onmisbaar wanneer er in het donker gewerkt wordt. Het verhoogt de veiligheid en draagt bij aan een prettige werkomgeving. Onze led werklampen zijn zeer efficiënt in gebruik. Bespaar vanaf vandaag brandstof!
 
Werkenbijlicht heeft een groot aanbod in led werkverlichting. Voor elke toepassing kunnen wij u van goed advies voorzien. Zo hebben wij werklampen als breedstraler of verstraler. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment van deze werklampen met en breed of smal lichtbeeld.

Welke verlichting gebruik ik voor welke toepassing?

Grote oppervlaktes verlicht je met een breedstralerWil je over een lange afstand krachtige verlichting hebben dan kies je voor een verstraler.
U wilt een tractor voorzien van werkverlichting:

Werkenbijlicht raadt aan om de volgende verlichting te gebruiken:

U plaatst op de cabine verschillende werklampen, namelijk breedstralers en verstralers. Voorop plaatst u minimaal één verstraler en breedstraler. Aan de zijkant plaatst u aan weerskanten een breedstraler. Achterop plaatst u tevens een breedstraler. Rijdt u ook met een aangekoppelde machine? Uw aangekoppelde machine kunt u voerzien van enkele breedstralers.
De professionele en Wesem led werklampen zijn van de beste kwaliteit. Neem daarom eens een kijkje tussen ons enorm aanbod led werklampen.
Wij hebben een ruime keuze werklampen met de keuze als verstraler of als breedstraler.

Ook is het mogelijk bovenop de cabine een combo ledbar te plaatsen. Dit is een lange lichtbalk welke ver- en breedstralende reflectors hebben. Bekijk hier ons assortiment led lightbars.

Voor vrijblijvend advies neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


Hieronder een aantal foto's met toepassingen van onze led werklampen: