Wat doen wij:
Werkenbijlicht zit gevestigd in Borne. Sinds enkele jaren leveren wij verlichting voor particulieren en bedrijven in de landbouw, transport en logistiek, grondverzet en werktuigbouw. Wij zijn gespecialiseerd in werkverlichting.
Tevens zijn wij vaste toeleveranvier voor diverse trailer- en machinebouwers. Voor deze ondernemingen leveren wij verlichting op maat.
Wij doen uitsluitend zaken met vaste fabrikanten die onze producteisen kunnen waarborgen. Onze producten zijn daarom opgebouwd uit de meest duurzame materialen.
Tevens zijn wij erkend importeur van Wesem voertuigverlichting.

Waar wij voor gaan:
Als onderming in het hart van Twente zijn wij loyaal naar onze klanten toe. Nu en over vele jaren, daar zijn wij best een beetje trots op!
Door een compleet assortiment en uitstekende after-service proberen wij klanten te binden. Met een lange-termijn relatie als gevolg, dat is waar wij voor gaan!

Onze meerwaarde:
Uitstekende producten aanbieden tegen eerlijke prijzen. Wij hebben know-how op het gebied van werkverlichting en alles wat daaromheen komt kijken.
Speerpunten van Werkenbijlicht: continue kwaliteitswaarborging, hoge klanttevredenheid, duurzame producten.

Woord van de eigenaar:
Tijdens openingsuren bent u van harte welkom in Borne. Net als u, wil ik producten "in het echt zien". Via deze website hebben wij geprobeerd producten "tastbaar" te maken, ik hoop dat dit is gelukt.

Wij maken graag met u een afspraak (ook op locatie) om ons aanbod toe te lichten. Wij denken graag met u mee.

Groeten,

Stijn Vos (eigenaar)

Email: s.vos@werkenbijlicht.nl
Telefoon: 074 357 4398 of 06 1465 7158
Werkdagen: maandag t/m vrijdag

Kwaliteitswaarborging vinden wij bij Werkenbijlicht belangrijk.